perjantai 24. lokakuuta 2014

Uusia haasteita

Aloitin tämän viikon alussa uuden työn ja koko viikko onkin ollut täynnä uuden opettelemista ja melko pitkiä päiviä. On niin paljon uutta opittavaa, että olen iltaisin ollut ihan naatti ja nukkumaan mennessä uni tulee jo melkein ennen kuin pääsen edes sänkyyn asti. Työn ja treenien lisäksi aikaa on jäänyt todella vähän ja se näkyy myös kotona. Tartuin juuri imurin varteen ja huiskin kamalat pölykerrokset pois, että ei ihan hukuta pölyyn. Ei vaan, ei täällä nyt niin kamala sotku ollut, mutta en ole kerinnyt kuitenkaan siivoilemaan niin usein, kuin yleensä. Tänään on ensimmäinen vapaapäivä, mutta tääkin päivä menee toisen työn parissa pienellä promokeikalla.

IMG_9561 IMG_9531

Uusi työ on kuitenkin ollut tosi jännää ja mukavaa, vaikkakin haasteellista, kun pitää muistaa taas niin paljon kaikkea uutta. Toivottavasti kaikki lähtee pian rullailemaan jo vähitellen omasta muistista.
Ensi viikolla alkaakin sitten treenien ja työn yhteensovittaminen todenteolla, tämän viikon olen ottanut vähän rennommin ja jättänyt salilla käynnin väliin parina iltana, kun aikaa ei yksinkertaisesti olisi jäänyt unille muuten ollenkaan.. Sunnuntaina tosin aion taas mennä Lessmills maratoniin.


IMG_9569 IMG_9435

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti