maanantai 27. lokakuuta 2014

Boulderointi - loistavaa sunnuntaireippailua

Päätettiin jo viikolla, että käytetään hyväksi meiltä löytyvät liikuntasetelit ja lähdetään kokeilemaan Tampereen kiipeilykeskukselle boulderointia. Oon kiipeillyt muutamaan kertaan aiemmin ja nyt kesällä käytiin Team City Challengen merkeissä myös tuolla kyseisellä kiipeilykeskuksella pikaisesti boulderseinillä suorittamassa yksi rasti. Kiipeily on niin huippukivaa puuhaa, vaikkakin tosi raskasta ja haastavaa, että oon hinkunut sinne jo pitkän tovin.

Koska oikeille kiipeilyseinille on nykyään omattava varmistuskortti, ei lähdetty vielä mitään kortteja suorittamaan ja maksamaan, vaan päätettiin, että mennään boulderoimaan, eli siis kiipeilemään hieman matalammille seinille, boulderpuistoon, ilman valjaita. Nämäkin seinät on siis n. 5 m korkeita, ja paikasta löytyy jos jonkinlaista reittiä ja vinoa seinää. Hommassa on koko kropan lihakset melko kovilla, mutta mulla ainakin kipeytyi eniten kädet (ihan hulluna) ja tunnin kiipeilyn jälkeen oli kyllä joka paikka ihan hapoilla.

collagel IMG_1809

Oli oikeasti kyllä ihan huippukivaa, todella tehokasta ja varmasti tuntuu seuraavana päivänä! Aiotaan ehdottomasti mennä uudelleen. Mua kiinnostais myös hankkia varmistuskortti, jonka myötä pääsisi kiipeämään myös korkeille seinille ihan valjaissa. Katsotaan saako tämä innostus lisää tuulta alleen ja innostutaanko käymään useamminkin yhdessä kiipeämässä.
  IMG_1806

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti