tiistai 7. lokakuuta 2014

Tampere päivä

Bongasin jo etukäteen edellisenä viikonloppuna netistä, että sunnuntaina täällä vietettiin Tampere päivää. Pian sitä tietysti mainostettiin myös lehdissä ja ohjelmaa oli luvassa jos jonkinlaista. Mekin päätettiin ottaa osaa tapahtumaan ja käytiin tsekkaamassa parit paikat.

Ensin suunnattiin Varalaan siinä toivossa, että perhepäivä olisi muutakin, kuin pelkästään lapsiperheille. No, koko Varalahan vilisi lapsia ja jättiläisen tikkaisiin ja köysilaskeutumiseen kallion seinää pitkin (kaksi omaa lemppariani) oli vähän liian pitkät jonot junnuja, niin otettiinkin sitten Varalassa vierailu ihan vaan ulkoilun merkeissä ja käytiin katsastamassa muutama ohjelmapiste ihan vain sivusta seuraajina.

IMG_1680 IMG_1727 IMG_1726 IMG_1725

Varalassa vierailun jälkeen käytiin vielä Pyynikin näkötornilla. Ei oltu kumpikaan ennen käyty ylhäällä tornissa, joten ilmainen sisäänpääsy oli ehdottomasti käytettävä hyväksi ja käytiin katsomassa upeita maisemia huipulla. Sielä oli kuitenkin hirmu kylmä ja oltiin pukeuduttu vähän liian kevyisiin vaatteisiin, joten tornissa vierailun jälkeen oli pakko poistua taas takaisin auton lämpöön. 

Oli kuitenkin kiva käydä katsomassa, kuinka ihmisiä oli hurjan paljon liikkeellä ja saatiin samalla mukavaa vaihtelua perus sunnuntai löhöilyihin ja haukattiin raitista ilmaa kunnolla.

IMG_1728 IMG_1730

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti