maanantai 13. lokakuuta 2014

Nordic Fitness Expo

IMG_9417 IMG_1747

Meillä oli kerrankin molemmilla täysin vapaa viikonloppu ilman minkäänlaisia pakollisia menoja. Niinpä päätettiin lähteä yhdessä ajelemaan Lahteen ja käydä katsomassa miltä tämän vuoden Fitness Expoilla näyttää. Lähdettiin liikenteeseen aamupäivästä ja oltiin vasta illalla kotona. Ostettiin vain messuliput, sillä meitä ei kumpaakaan kiinnostanut mennä seuraamaan itse kisoja, haluttiin vain nähdä tuoteuutuuksia ja messutarjouksia, sekä tietysti päästä maistamaan kaikkea uutta ja vanhaa.

Messut oli oikein positiivinen kokemus, sain suureksi ilokseni elää koko päivän proteiinipatukoilla ja parilla Whey Hey proteiinijäätelöllä ja mukaan kotiinkin lähti pieni satsi tavaraa. Pyöritettiin onnenpyörästä tuliaisiksi sheikkeriä, ostin hyvästä tarjouksesta vähän Leaderin lemppari gluteenittomia patukoita, saatiin erilaisia maistiaisproteiinipusseja, sekä ostettiin uutta Sportlifen messuilla lanseeraamaa Protein Puddingia, joka oli kyllä ehdottomasta parasta proteiinivanukasta, jota olen maistanut. Tein omani mantelimaitoon ja lopputulos oli ihan huisia herkkua! Aion kiikuttaa kotiin kyseistä tuotetta myös muissakin mauissa. Meiltä löytyy tällähetkellä karamelli-vaniljaa.

IMG_1752 IMG_9406 IMG_1742

Katsottiin messulavalla fitnessmalli 2014 finaali (meidän lemppari ei voittanut), mutta muuten ei ohjelmaa pahemmin seurattu. Kaikinpuolin messut oli oikein mukavat, ja päätettiinkin jo, että ensi vuonna mennään uudestaan ja haetaan varastot täyteen tavaraa. Tälläkertaa kun varastosta löytyi jo kaikkea, mitä tarvitaan, eikä ollut tarvetta ostaa oikein mitään suurta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti