maanantai 19. tammikuuta 2015

Aamutreeni

Uusi viikko taas edessä ja mikä sen loistavampi startti viikolle, kun klo 8.00 alkava bodyattack tunti. Herätyskellon soidessa ei olis vähempää kiinnostanut nousta ylös, mutta pääsin kun pääsinkin pystyyn muutaman torkutuksen jälkeen. Ei muutakun nopeasti kamat kasaan ja äkkiä ovesta ulos ja suunta kohti salia. Siinä pikku kiireessä salille juostessa heräsikin sopivasti ennen jumppaa.

Salin jälkeen kävin näyttämässä jalkaa lääkärille ja seuraavaksi mennäänkin sit lähetteen kanssa röntgeniin. Mulla on jalkapöydässä ollut jo pari kuukautta sellanen kipeä kohta, joka nyt sit kuvataan varmuuden vuoksi.

Loppupäivä onkin sit aikaa puuhailla kotona, käydä kaupungilla vielä hoitamassa pari juttua ja sitten illasta ajattelin vielä käydä bodycombatissa. Työt jatkuu taas huomenna ja oonkin ihan viis päivää peräkanaa töissä ja saan viettää sunnuntaina seuraavaa vapaapäivää. Niin siisti fiilis, kun on päässyt ajoissa ylös, vetänyt kunnon treenin heti aamusta ja vieläkin edessä melkein kokonainen päivä. Olo on tosi freshi ja energinen. Toivottavasti tästä tulee hyvä viikko!

IMG_9725 IMG_9722 IMG_9723 IMG_9726

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti