keskiviikko 14. tammikuuta 2015

Hello

Ulkona alkoi juuri tupruttelemaan lunta. Niin ihanaa, kun on valkoinen maa ja kaikkialla valosampaa. Aamullakin makuuhuoneeseen pilkottaa sälekaihtimien välistä jo paljon enemmän valoa, kun vaikka kuukausi takaperin. Tää talvi on ollut mulle ehdottomasti raskain aikoihin pimeytensä takia. Oon aamusin ihan ylitsepääsemättömän väsynyt, vaikka unta olis takana 9-10 tuntia. Sängystä ylöspääsy on tuntunut pari kuukautta aivan kamalalta ja mahdottomalta. Väkisin on kuitenkin taisteltu ja nyt huomaan, kuinka pikkuhiljaa alkaa helpottaan. Ei se vieläkään ihan iisi homma ole, mutta en kuitenkaan joudu käymään hullua sotaa itseni kanssa sängystä nousemiseksi, vaan jopa kuulen ja herään herätyskellooni joka viikko aina vähemmän väsyneenä. Kyllä vaan, valo saa ihmeitä aikaan.

IMG_9743

Hankin viimeviikolla uuden puhelimen ja vihdoin sain sen tänään käyttöön. Vanha ei oikein enää tahtonut toimia ja oli pakko vaihtaa uudempaan. Mietin pitkään iphone 6 ja iphone 6 plussan välillä ja lopulta päädyin siihen, jota oon jo alusta asti ihaillut, vaikka se onkin melko valtava. Iphone 6 plus, tässä se nyt komeilee vieressä. On se vaan hieno, en kadu.

Nyt suuntaan salille olkapäätreenin pariin ja siitä sitten illaksi töihin. Tein sunnuntaina niin kovan killeritreenin jaloille, että takapuoli on vieläkin aivan jumissa, ei toivoakaan, että voisin mennä kyykkyyn tai tehdä salilla jotain jalkoihin liittyvää. Tänään tavoitellaan olkapäille ja ojentajille samaa!

IMG_9762 IMG_9675

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti