tiistai 3. helmikuuta 2015

Treenit viimeaikoina

Moikka taas pitkästä aikaa! Tän vuoden postaustahti on ollu aika säälittävän hidas ja vähäinen, mutta koitetaan taas skarpata! Alotetaan taas helpoimmasta aiheesta, liikunnasta, sillä sitä on taas viimeaikoina, syömisen ohella, harrastettu.

Vuosi alkoi perus ajatuksella "nyt pitäis vähän kiristellä kesää kohden", hah niin todellakin pitäis. Treenit kulkee kokoajan, salitreenejä menee säännöllisesti kolme viikossa, sen lisäks perus bodycombat ja bodyattack on mahdutettava viikko-ohjelmaan, koska ne vaan on niin hyviä aerobisia reenejä. Lisäks me raahattiin myös sukset vihdoinkin Tampereelle ja käytiin viimeviikolla ekaa kertaa hiihtämässä. Sukset kaipaa ehdottomasti voitelua, mutta ai että hiihto on kivaa! Syömisten kanssa vähän lähti lapasesta, kun questbarit oli verkkokaupassa 19,90 laatikko, sen normaalin reilu 30 e hinnan sijaan. Pakkohan niitä oli pari laatikkoa hakea. Kukaan ei kylläkään käskenyt vetää niitä kaikkia 24 kappaletta kymmenessä päivässä.. Keskimäärin 2-3 päivässä on kumminkin vähän liikaa... Nyt kun ne viimeviikolla loppui, otettiin taas itseä niskasta kiinni ja laitettiin ruokarytmi kuntoon, oikealla ruoalla!

IMG_9832 IMG_9827 collage

Viikonloppuna olin myös Nrj workoutissa Pyynikin palloiluhallilla ja vedin lauantaina muiden jumppareiden seassa bodycombatin, fitness stig-treenin ja loppuun vielä bodyattackin. Tapahtuma oli tosi kiva, olisin jaksanut vielä enemmänkin jumppia, mutta sitten piti jo rientää illaksi kotiin, ja kyllähän tuo kolmekin reeniä, joista kaksi melko kovia, oli jo aika hyvä rutistus. Kotiin viemisiksi saatiin pienet pussukat, joissa oli erilaisia tarjouslappuja ja muutama proteiinimaistiainen tehosportilta ja gainomaxilta. Paikalla oli myös terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä pisteitä, joissa sai vapaa-ajalla kierrellä. Tuon päivän jälkeen kyllä illalla ruoka ja uni maistui.

Nyt taas uusi viikko startattiin kunnon käsitreenillä eilen ja ojentajat on ainakin sen jäljiltä ihan jumissa. On siis mennyt perille. Energiaa löytyy tällähetkellä paaaljon enemmän kun vielä loppuvuodesta!
  IMG_0065

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti