tiistai 10. helmikuuta 2015

Lately

IMG_9854 IMG_9842 IMG_9857

Viimeaikoina on tän neidin mieltä myllätty oikein urakalla. En valota vielä sen enempää, katsotaan mihkä nää tapahtumat nyt lopulta mut mukanaan vie, mutta takana on unettomia öitä, stressiä, vähän turhankin paljon itse luotuja paineita ja paljon paljon miettimistä ja pohtimista. Ei siis mitään vakavaa, mutta oon vaan niin kovin myötätuntonen ihminen, enkä osaa ajatella vaan itseeni, vaikka tässä tilanteessa liika muiden miettiminen vähän pahentaa tilannetta ja luo lisää paineita. Oon siis tavallaan itse aiheuttanut kaikki nää paineet, ja joku muu ihminen varmasti vaan hyppis riemusta ja olis onnessaan mun tilanteessa, niinkun ehkä munkin pitäis olla.

No, jos kaikki menee niinkun nyt tällähetkellä tarkoitus olis, niin eiköhän tää tästä helpotu, kunhan saa kaikki ikävät asiat hoidettua alta pois. Katotaan kuinka käy.

Onneks on kumminkin ollut liikunta, jonka avulla purkaa tätä painetta ja lievittää stressiä. Tänään on pitkästäaikaa vapaapäivä, kun ei oo oikein suurempaa ohjelmaa, ja kävinkin XXL:ssä hakemassa raakakaakaojauhoa ja vähän tsekkailemassa treenivaatteita. Sielä olis ollut vaikka mitä kivaa, mutta päätin, että jos tää tilanne kääntyy siihen suuntaan, kun sen haluaisinkin kääntyvän, palkitsen sitten itseni uudella treenitopilla ja hienoilla Niken urheilurintsikoilla, joita ihailin.

IMG_7392 IMG_7390 IMG_7503 IMG_7516 IMG_0745

Onneks ensi viikolla on pidennetty viikonloppu ja me lähdetään oikein isommalla porukalla Leville rentoutuun. Laskemista, hiihtoa ja sukulaisten kanssa hengailua tiedossa. Ihan parasta. Lähdetään siis torstaina ja palataan ma-ti yönä sitten takasin päin. Oon tän vuoden puolella olut yhden viikonlopun vapaalla, joten tää pidennetty viikonloppu breikki tulee todentotta enemmän kun tarpeeseen. En millään malttais enään odottaa, että pääsee näihin kuvissakin näkyviin maisemiin, jotka on muuten otettu muistaakseni parin vuoden takaiselta Levin reissulta. Viimevuonna kun jäi tuo vuosittainen Levin reissu tekemättä. Onneksi nyt päästään taas korjaamaan sekin vääryys.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti