lauantai 14. helmikuuta 2015

DIY

IMG_9639 IMG_9642 IMG_9644

EDIT: tää oli joulukuussa näköjään jäänyt tonne luonnoksiin kummittelemaan, luulin julkaisseeni, mutta en sitten näköjöän ollutkaan. Kokeillaas nyt siis uudestaan!


Meidän parveke on aika kolkko ja huonokuntoinen, se kun on jäänyt remppaamatta muun kämpän remontin ohessa. Halusin parvekkeelle meidän tupareihin mennessä jotain somistetta ja sellaista, missä porukka voi istua. Vaikka oonkin aika tumpelo käsistäni, päätin kokeilla onnistunko niinkin simppelissä asiassa, kuin trukkilavojen (eurolavojen, vai mitä ne on) tuunaamisessa.

Iskä jätti mulle muutaman lavan sivuun ja muutama viikonloppu takaperin menin verstaalle niitä maalaamaan. Kuvittelin, että se on ihan nopsaan hoidettu, mutta vietin maalaamassa tovin jos toisenkin, ja noin neljän tunnin jälkeen sain ne näyttämään valkoisilta ja suht siisteiltä. Sitten kiikutettiin ne Tampereelle ja jouduttiin vielä sahailemaan niistä oikean mittaiset. Haettiin Ikeasta pieni viltti ja istuintyynyt päälle ja viritettiin muutamat jouluvalot partsia koristamaan ja valmista tuli.

Mun mielestä partsista tuli heti kivemman näköinen, trukkilavasohva onnistui aika hyvin ja valot sen alla näyttää pimeässä tosi kivalta. Jos meidän parveke olisi vielä lasitettu, voisin istuskella partsilla iltaisin vaikka lukemassa, mutta nyt sielä on harvemmin vielä ollut sopivaa keliä sellaiseen puuhaan, vesisadekelien takia. Tupareissa partsilla kuitenkin oli tunkua ja tää viritelmä ajoi asiansa enemmän kun hyvin.

2 kommenttia:

  1. Onpa kivannäköinen sohva, hyvä idea laittaa noi valot tonne! Mulla oli kans viime kesänä tarkoitus tehdä meidän terassille trukkilavoista sellanen auringonottopaikka/sohva, mutta se vähän jäi.. Jos vaikka ens kesänä? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei, tajusin just äsken että oot kirjottanu tän postauksen jo vuosi sitten.. Aamulla löysin blogiisi ja tää vaikutti tosi kivalta, harmi että nyt on hiljentyny.

      Poista