tiistai 18. marraskuuta 2014

Oodi porkkanoille

Voi ihmisellä olla porkkanariippuvuus? Jos se on mahdollista, niin mä oon ainakin aika lähellä sitä. Rakastan porkkanoita ja syönkin niitä ihan päivittäin. Ne on hyviä naposteltavia, ja niiden syömisestä ei tuu huono omatunto, kuten karkin tai herkkujen syönnistä. Tietysti porkkanoissakin on sokeria, eikä niitäkään sais kai syödä liikaa. Mulla menee kuitenkin keskimäärin joskus kilo, ja välillä taas pari kiloa viikossa, plus pakastekasvisten seassa olevat porkkanat.

Vime talvena mun kämmenet ja jalkapohjat alkoi muuttua vähän oransseiksi, ja sain kuulla valituksia ainaisesta porkkanan nakertamisesta. Pidin pienen breikin (pari kuukautta) ja ihon väri muuttu lähes normaaliksi. Sen jälkeen oonkin syönyt porkkanaa hieman hillitymmin, mutta välillä tuntuu, että niitä voisi silti pistää suusta alas pari vähemmän. Babyporkkanat on toinen heikkous, aina kauppareissulla, jos tekee mieleni jotain hyvää, enkä halua proteiinipatukkaa, ostan ehdottomasti babyporkkanapussin, joka on sitten tiettykadonnut parempiin suihin jo muutamassa minuutissa. Pitäisköhän tästä huolestua?

IMG_9565 IMG_8785

Jokatapauksessa, porkkanat on hyviä, ja kyllähän puputkin syö paljon porkkanaa! Tänään näinkin tärkeä postaus. On vaan ollut niin kiire, että kotona kerkiäää vaan käymään nukkumassa. Tein viimeviikolla ylimääräisiäkin työvuoroja ja 9 h työpäivät on vaan aika pitkiä kun siihen lisätään vielä matkoihin kuluva aika. Sen lisäksi kun vielä käy salilla 5-6 päivänä viikossa, ei aikaa oikein enää jää kun nukkumiselle. Tällä viikolla onneks saankin nyt sitten viikonlopun vapaaksi ja päästään kotipuolessa käymään :)

- PupuEliina IMG_1835

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti