sunnuntai 2. marraskuuta 2014

Salitreenit taas rullaamaan

Oon viimeviikot käynyt vain pelkillä jumpilla. Viikko-ohjelma on koostunut pääosin BodyCombat, BodyAttack, Grit Strenght ja BodyStep tunneista. Nyt kuitenkin aloin taas kaipaamaan kunnon salitreeniä. Jumppaaminen on kivaa, mutta paremmin olen ainakin itse saanut tuloksia aikaan salin puolella. Nyt kun vielä päälle tuli vuorotyö ja aikataulut pitää suunnitella paremmin, sopii myös salitreeni arkeen enemmän. Salille meno onnistuu mihin aikaan tahansa, eikä ole riippuvainen mistään muusta.

Sain yhden tutustumiskäyntikortin Gogolle kaveria varten ja nyt tiistaina käytiinkin heti yhdessä treenaamassa. Treeniputki oli hyvä aloittaa suoraa kunnon jalkatreenillä ja heti olikin monta päivää jalat ihan jumissa. Jatkan ihan kesällä mulle tehdyllä kolmijakoisella ohjelmalla, joka sopii mulle parhaiten. Kolmijakoiseen ohjelmaan on helppo yhdistää pari jumppaa viikkoon, koska kaipaan myös niitä jumppia perus arkeen silloin tällöin.

IMG_9600 IMG_9599

Oon taas ihan intoa piukassa, kun pääsee kunnolla treenauksen makuun. Toivottavasti tämä innostus kantaa pitkälle ja saan taas tuloksia aikaan. Olisi kiva huomata jotain kehitystä taas välillä. Sen avulla kun aina saa uutta intoa ja puhtia treeneihin. Tämän viikon treenit on ainakin tuntuneet kunnolla, oon lähes jokaikistä lihasta myöden jumissa ja kaduttaa, että venyttely on jäänyt ihan hävettävän vähäiseksi. Tästä se kuitenkin taas lähtee!

IMG_9608 IMG_9603

Tämän viikon treenit näyttivät melkolailla mun normaalilta treenirytmiltä, katotaan kuinkas ensiviikolla päästään treenailemaan.

Maanantai - Bodycombat 
Tiistai - Sali
Keskiviikko - Lepo 
Torstai - Sali ja iltalenkki  
Perjantai - Sali 
Lauantai - Juoksulenkki 
Sunnuntai - Lesmills Maraton


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti