perjantai 26. syyskuuta 2014

Kotitreeni

Olen tällä hetkellä ilman salijäsenyyttä ensimmäistä kertaa vuosiin. Kesä paiskittiin rautaa yhdessä kotikylän pikku gymillä ja nyt syyskuun alkaessa edessä oli muutto Tampereelle. Löytyyhän multa siis vielä syyskuulle kortti vanhan kotikaupungin Porin paikalliselta Porihallilta, mutta nyt täältäkäsin siellä on hieman hankala käydä. Irtisanoin jäsenyyteni heti muuttopäätöksen tehtyämme, mutta tämä syyskuu oli vielä maksettava. Siksi en siis vielä Tampereelta ole kerinnyt uutta jäsenyyttä solmimaan, kun en halunnut maksaa kahta salia yhtäaikaa. Porihallilla on tullut käytyä kerran, Attackissa, syyskuun aikana, joten on ollut keksittävä uusia liikuntamuotoja.

IMG_9178 IMG_9183 IMG_9187

Oonkin löytänyt aamulenkkien ja juoksulenkkien ohelle kotitreenaamisen. Tehokas puolentunnin plyometrinen treeni on sisältynyt noin kolmesti viikossa mun treeniviikkooni. Kyykkyjä, hyppyjä, burpee-liikettä ja muuta mukavaa. Todella tehokasta ja hiki tulee todenteolla. Ja samankaltaisia treenejä pystyy tekemään vaikka millä mitalla, eikä aikaa mene juuri lainkaan. Pakko myöntää, että ikävä jumpalle on kova, mutta tämäkin menettelee. Kaiken tämän mahdollistaa vielä tietysti mun omistamat ihanat vaaleanpunaiset painot, jotka sain viime jouluna lahjaksi.

Oon myös tilannut itselleni nyt melko paljon pinnalla olevan Kayla Itsinesin 12 viikon treeniohjelman, joista nämä tekemäni treenit pääosin koostuvatkin. Tilasin myös ruokavalion ihan mielenkiinnosta, mutta sitä en noudata. Se oli pääpiirteittäin juuri sellainen, kuin olettaa saattoi, eikä hirveästi poikkea normaaleista ruokatottumuksistanikaan. Treenit kuitenkin antavat uusia ideoita ja vaihtelua omiin väännöksiini ja hyvää tukea myös juoksulenkkien rinnalle.

IMG_9201 IMG_9206

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti